Lélegzetelállító, egyedi dekoráció céges rendezvényekre környezetbarát, minőségi alapanyagokból

Nyűgözd le a közönséget, a kollégákat, az ügyfeleket
Te csak dőlj hátra és élvezd az elismerő szavakat

Lélegzetelállító, egyedi dekoráció céges rendezvényekre környezetbarát, minőségi alapanyagokból

Nyűgözd le a közönséget, a kollégákat, az ügyfeleket
Te csak dőlj hátra és élvezd az elismerő szavakat

Események

Megnyitók

Céges rendezvények
Karácsonyi party
Promóciók
Születésnap
Családi nap
Nyílt nap

Cégvezető vagy

és szeretnéd, ha a rendezvényeiteken lélegzetelállító, egyedi dekoráció lenne, de Te nem szeretnél ezzel foglalkozni? Nem áll közel hozzád a dekorálás, mégis szeretnél valami fantasztikus megjelenést, amire a vendégeid rácsodálkoznak?

Marketinges vagy HR-es

vagy, és a Te feladatod a céges rendezvények szervezése, de nem marad időd a dekorra? Végeláthatatlan a feladataid sora, de azért szeretnéd, ha a dekoráció is megfelelő lenne?

Rendezvényszervező vagy

és jól jönne a segítség, hogy olyan dekorációt varázsoljatok, ami után az ügyfél csakis Téged fog hívni legközelebb is? Nem akarod a véletlenre bízni? Csalódtál már többször a dekorosban?

Akkor ne is várj tovább, lépj velünk kapcsolatba mihamarabb!

Az igazán fantasztikus rendezvényekről még sokáig beszélnek és beleég az emlékezetükbe

Neked is fontos, hogy ne valami snassz, bugyuta dekoráció díszítse a fontos céges rendezvényed?

Azt akarod, hogy mindenki arról beszéljen, hogy ilyen csodás partyn még sosem jártak?

Örülnél, ha minden a helyén lenne és időben elkészülne úgy, hogy levennék a terhet a válladról?

Olyan egyedi, lélegzetelállító dekorációt szeretnél, amitől az ügyfeleid elolvadnak?

Tűnj ki a tömegből, emeld rendezvényed és céged színvonalát a ‘Zita és a Lufiműhely’ egyedi, lélegzetelállító dekorációival

Egy céges rendezvény nem pusztán egy esemény, ami mindegy, hogy sikerül. Sok múlik rajta, hiszen 

a kollégák felnéznek Rád, érzik, hogy törődsz velük, így nagy eséllyel hosszú távon támogatnak majd Téged, ami biztonságot teremt

az ügyfeleid csak ámulnak-bámulnak, le lesznek nyűgözve, ami plusz bevételt és nagyobb elköteleződést generál neked, mert érzik, hogy fontosak számodra

a még ismeretlen érdeklődőket is bevonzhatod és vevővé konvertálhatod egy kiemelkedő céges rendezvénnyel, hiszen a social mediában el lesznek ájulva a dekorációtól, kíváncsivá teszed őket

Parádés belépő varázslatos lufi dekorációval - ‘Zita és a Lufiműhely’ segítségével garantált az ámulatba ejtő díszítés

Velünk nem kell idegeskedned, időben meglesz a tökéletes lufi dekoráció a rendezvényedre. Bármi is az álmod, mi megvalósítjuk!

Felejtsd el a sebtében feldobált  lufikat, az összetákolt dekort, mi átvállaljuk a díszítés feladatát, és ellenállhatatlanná varázsoljuk a helyszínt! Még a Te állad is le fog esni, nem csak a vendégeké. Legyen ütős az első benyomás, ahogy belépnek a helyszínre, kápráztasd el őket! 

Gyorsak, rugalmasak vagyunk, a munkában pedig precízek. Környezetbarát, minőségi anyagokkal dolgozunk, amik bizonyítottan tartósak.

8 év tapasztalat
Környezetbarát alapanyagok
Profi kivitelezés
Egyedi megoldások
Lélegzetelállító kompozíciók
Magas minőség
Previous slide
Next slide

7 ok, hogy miért válaszd a “Zita és a Lufiműhelyt”

1. Egyedi Megoldások

Minden rendezvény más és más. Miért ne lenne a dekorációja is az? Felejtsd el az unalmas, sablonos díszítést, “Zita és a Lufiműhely" csapatával együttműködve egyedülálló dekorációkat kaphatsz, amelyek pontosan illeszkednek céged stílusához és az esemény tematikájához.

2. Lélegzetelállító kompozíciók

Művészi megközelítéssel tervezem meg a dekorációt, hogy azok ne csak egyszerű díszek legyenek, hanem valódi műalkotások, amik elvarázsolják az esemény résztvevőit.

3. Környezetbarát Alapanyagok

Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet. Sok időt fordítottunk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő minőségű, környezettudatos lufikat. Minden dekorációnkat olyan minőségi és környezetbarát alapanyagokból készítjük, amelyek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de fenntarthatóak is. 100% lebomló lufival dolgozom, a legjobb minőségű latex lufikkal.

4. Professzionális Kiszolgálás

A csapat profi és elkötelezett. A tervezéstől kezdve a telepítésig minden lépésben számíthatsz ránk. A célunk, hogy Neked csak annyi dolgod legyen, hogy fogadd a dicséreteket a rendezvényen.

5. Lufikra specializálódtunk, nincs számunkra lehetetlen

Ismerjük a legtutibb trükköket, a legújabb trendeket, és a legjobb alapanyagokat. Kiválóan értünk a lufikhoz, hiszen minden energiánkkal erre fókuszálunk.

6. Tapasztaltak vagyunk

Több mint 8 éve foglalkozunk lufidekorral, rengeteg eseményt dekoráltunk már – találkoztunk váratlan problémákkal, nehéz kihívásokkal. Nehéz már nekünk újat mutatni.

7. Minden elképzelést megvalósítunk

Nincs lehetetlen kérés: a lufival való dekorálás szépsége éppen abban rejlik, hogy szinte bármilyen díszítés megvalósítható – csak a képzelet szab határt.

Álmodd meg, mi megvalósítjuk!

Egy kis ízelítő mi mindent kérhetsz lufiból

lufikapu

lufiív

lufigirland

héliumos luficsokrok

lufioszlop

fotó háttér

lufifal

körváz

Ki fogja megvalósítani a legvadabb álmaidat is?

Zita vagyok a “Zita és a Lufiműhelytől”

Léggömb-dekoratőr vagyok, lufi dekorációkat készítek levegővel és héliummal egyaránt. Folyamatosan fejlesztem tudásom. Számos képzésen vettem részt, ahol magyar és külföldi oktatóktól egyaránt tanulhattam.

Kutattam a minőséget, amit megtaláltam a Qualatex márkában. Ez a latex léggömb száz százalékban lebomló, környezetbarát anyagból készült. Annyi idő alatt bomlik le, mint egy tölgyfalevél

Nagyon kreatív a munkám, soha sem unalmas.  Amikor elkészül egy alkotás, büszkeség, boldogság járja át a lelkem.

Le akarom nyűgözni az embereket és azt szeretném, ha a megrendelőim is elvarázsolnák a vendégeiket, ünnepeltjeiket. A közelmúltban névváltoztatáson mentem át, hiszen szerettem volna személyesebbé tenni az eddigi FantasyDekor nevet.

Így született meg a ‘Zita és a Lufiműhely’ elnevezés, egy cégér, ami kicsit emlékeztet a régi, kézműves vállalkozásokra, ahol fontos volt a minőség és a személyes, emberi kapcsolatok. Hiszem, hogy ez visz előre és így tudunk maradandót alkotni. Valami olyat, amit évekig emlegetni fognak mindkettőnk legnagyobb örömére.

Remélem hamarosan találkozunk Veled is!

Akik már megbíztak bennem

Gábor Petra Réka
Tovább olvasom
"Zitát már nem először kértem fel, hogy készítsen nekem dekorációt hiszen évek óta rendszeresen rendelünk tőle. Nem is volt kérdés, hogy a kisfiam keresztelőjére és az első születésnapjára is őt bízzuk meg. Gyönyörű lufis dekorációt készített, ami Dusikának is nagyon tetszett. Szívből ajánlom mindekinek Zitát, biztosak lehettek benne, hogy mindent elkészít nektek, amit megàlmodtok."
Kárándi Nikolett
Tovább olvasom
"Precizek,megbízhatóak ,gyönyörű, kreatív lufikat készítettek nekünk!Igazi profik!Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!Nincsen náluk jobb!Ezentúl minden rendezvényt csak velük díszíttetek!Köszönjük nektek!😁"
Patakiné Zsiros Anikó
Tovább olvasom
"Csak ámultam, és bámultam 🙂 Fantasztikus!"

“Jól hangzik, de félek, hogy a lufidekor nem elég tartós!”

Ettől nem kell tartanod. Hosszas keresgélés után megtaláltam a tökéletes, ráadásul környezetbarát alapanyagokat, amik renkdívül tartósak is. Csakis a legjobb minőségű amerikai lufival dolgozom, szóval nem kell félned.

“Meddig fogják bírni? Attól tartok, hogy leeresztenek a rendezvény végére!”

Csak minőségi anyagokkal dolgozom, ezek a lufik nagyon tartósak, a levegővel töltöttek több hétig is bírják, nincs mitől félned!

“Biztosan elég lesz a dekor a helyszínre, amit megbeszélünk?”

Ne aggódj, mindenképpen úgy alakítjuk ki a dekorációt, hogy figyelembe vesszük a helyszín adottságait, persze az anyagi keretre is ügyelve. Szeretjük, ha nincsenek meglepetések.

A képek többet mondanak minden szónál, nézd meg pár korábbi munkánkat!

A dekorálás menete

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

Az űrlap segítségével árajánlatot kérhetsz. Itt szükséges, hogy megossz velünk néhány információt. (Helyszín mérete, tematika, ötletek stb.)

FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!

Egy telefonos beszélgetés és e-mail váltás keretében egyeztetjük a részleteket, pontosítjuk az elképzelésedet, közösen ötletelünk. Jó, ha küldesz fotókat arról, mi tetszik.

Helyszíni felmérést végzünk és elkészítjük az árajánlatot

A helyszín személyes vagy fotó/videó általi megtekintése és felmérése után elkészítjük az árajánlatot.

ELŐKÉSZÜLÜNK AZ ESEMÉNY NAPJÁRA

Megtervezzük a rendezvényre a dekorációt a megbeszéltek alapján. Beszerezzük a szükséges alapanyagokat, elkészítjük, amit előre meg tudunk csinálni. Az előkészületekről tájékoztatunk téged, ha kéred, küldünk fotókat az elkészült dekorról.

DEKORÁLJUK A HELYSZÍNT

Végül dekoráljuk a rendezvény helyszínét, ahol megcsodálhatod végleges formájában.

Ne tétovázz, gondolkodj előre, hogy bebiztosítsd a helyed!

Gondolom tisztában vagy vele, hogy vannak időszakok, amikor rengeteg rendezvény van és nehéz bárkit is találni már, hogy segítsen. Olyat, aki meg valóban érti a dolgát és szemet gyönyörködtető dekorációt készít Neked, szinte lehetetlen.

 Beszéljünk már most, ha tervezel rendezvényt, hogy biztosan tudjuk vállalni a varázslatos lufi dekorációt! Ahogy már írtam, precízek, elhivatottak vagyunk és szeretjük a legtöbbet kihozni egy rendezvényből, így nem vállalunk el csak annyi ügyfelet, amennyit magas színvonalon ki is tudunk szolgálni. Amennyiben szeretnél Te is köztük lenni, töltsd ki most az űrlapot!

Itt tudsz jelentkezni az űrlapon, egyszerűen töltsd ki és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!

Itt vagy az oldal alján, de még nem regisztráltál? Mire vársz még?

Nem akarod lenyűgözni a vendégeidet, kollégáidat, ügyfeleidet? 

Beéred kevesebbel?