Nem kell aggódnod
a díszítés miatt

Foglalkozz csak a szervezéssel, mi pedig elkészítjük a profi, látványos lufidekorációt, ami garantáltan nagy sikert arat a vendégek körében.

fantasztikus dekoráció

Nincs vele semmi dolgod

Teljesen egyedi megoldások

Minden elképzelést megvalósítunk

Stresszes a szervezés?

Egy esemény megszervezése sok feladattal jár. Mindent megteszünk azért, hogy a vendégeink és az ünnepeltjeink a lehető legjobban érezzék magukat, miközben mi magunk sokszor úgy érezzük, hogy betemet minket a sok munka. Ki kell küldeni a meghívókat, meg kell szervezni a programokat, nem beszélve az étel-ital beszerzéséről. A feladatlista végére csúszik általában a dekoráció – kinek van ideje ezzel foglalkozni?

Kétségbeesett vagy, mert:

Nem marad
időd a dekorra

Végeláthatatlan a feladataid sora, de azért szeretnéd, ha a dekoráció is megfelelő lenne. 

Nem tudod,
hogyan díszíts

Még sosem foglalkoztál a díszítéssel, nem is igazán tudod, hogyan tudnál egyedi megjelenést kölcsönözni a helyszínnek

Nem szeretnél ezzel foglalkozni

Nem áll közel hozzád a dekorálás, mégis szeretnél valami fantasztikus megjelenést, amire a vendégeid rácsodálkoznak

Örülnél, ha valaki megcsinálná helyetted?

Szeretnél lélegzetelállító, egyedi dekorációt, amitől vendégeid eldobják az agyukat? Szeretnéd, ha ez a részedről a lehető legkevesebb energiabefektetéssel valósulna meg? Szeretnéd ezt profikra bízni, akik a megfelelő minőségű anyagokkal, hosszú évek tapasztalatával akár a legőrültebb ötleteidet is megvalósítják?

Mi levesszük a válladról
a díszítés terhét!

Felejtsd el a sebtében feldobált  lufikat, mi átvállaljuk a díszítés feladatát, és fantasztikussá varázsoljuk a helyszínt!

Egy kis ízelítő mi mindent kérhetsz lufiból

lufikapu

lufiív

lufigirland

héliumos luficsokrok

lufioszlop

fotó háttér

lufifal

körváz

Kicsoda Zita?

Léggömb-dekoratőr vagyok, lufikkal díszítek és lufi dekorációkat készítek levegővel és héliummal egyaránt. Mindig is csodáltam, ha egy rendezvényen léggömbökkel díszítettek és ízléses, szép volt a dekoráció. Egyszer jött az érzés, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni. Pár nappal később már egy  dekoratőr képzésen találtam magam. Rájöttem, mindent tudni akarok ezen a téren. Lázasan vetettem bele magam a lufik által nyújtott izgalmas világba. Folyamatosan fejlesztem tudásom. Számos képzésen vettem részt, ahol a magyar és külföldi oktatóktól egyaránt tanulhattam. Kutattam a minőséget, amit megtaláltam a Qualatex márkában. Ez a latex léggömb száz százalékban lebomló, környezetbarát anyagból készült. Annyi idő alatt bomlik le, mint egy tölgyfalevél.

Nagyon kreatív a munkám, soha nem unalmas.  Amikor elkészül egy alkotás, büszkeség, boldogság tölt el. Le akarom nyűgözni az embereket és azt szeretném, ha a megrendelőim is lenyűgöznék vendégeiket, ünnepeltjeiket. A közelmúltban a névváltoztatásom is megérett: szerettem volna személyesebbé tenni az eddigi FantasyDekor nevet, hogy könnyebben köthetőbb legyen hozzám a cégem. Így született meg a ‘Zita és a Lufiműhely’ elnevezés, egy cégér, ami kicsit emlékeztet a régi, kézműves vállalkozásokra, ahol fontos volt a minőség és a személyes, emberi kapcsolatok.

Remélem hamarosan találkozunk!:)

Miért válassz minket?

Lufikra specializálódtunk

Éppen ezért ismerjük a legtutibb trükköket, a legújabb trendeket, és a legjobb alapanyagokat. Kiválóan értünk a lufikhoz, hiszen minden energiánkkal erre fókuszálunk

Tapasztaltak
vagyunk

Több mint 5 éve foglalkozunk lufidekorral, rengeteg eseményt dekoráltunk már – találkoztunk váratlan problémákkal, nehéz kihívásokkal. 

Kiemelkedő alapanyaggal dolgozunk

Sok időt fordítottunk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő minőségű, környezettudatos lufikat. Fontos nekünk, hogy kiváló alapanyagból dolgozzunk.

Minden elképzelést megvalósítunk

Nincs lehetetlen kérés: a lufival való dekorálás szépsége éppen abban rejlik, hogy szinte bármilyen díszítés megvalósítható – csak a képzelet szab határt. 

Milyen alkalmakra
ajánljuk szolgáltatásunkat?

Nézd meg korábbi munkáinkat!

Akikkel már dolgoztunk együtt:

Fitos Adrienn
Tovább olvasom
"A testvérem kisfiának születésnapjára kértem fel Zitát, valami speciális dekorációt akartam a kertbe, ahol kb. húsz gyerkőc ünnepelt a szülőkkel együtt. A nagyon szép, ízléses lufidekoráció tényleg mindenkinek tetszett. Születésnapokra, vagy más vidám rendezvényekhez is tökéletes választás!"
Gábor Petra Réka
Tovább olvasom
"Zitát már nem először kértem fel, hogy készítsen nekem dekorációt hiszen évek óta rendszeresen rendelünk tőle. Nem is volt kérdés, hogy a kisfiam keresztelőjére és az első születésnapjára is őt bízzuk meg. Gyönyörű lufis dekorációt készített, ami Dusikának is nagyon tetszett. Szívből ajánlom mindekinek Zitát, biztosak lehettek benne, hogy mindent elkészít nektek, amit megàlmodtok."
Kárándi Nikolett
Tovább olvasom
"Precizek,megbízhatóak ,gyönyörű, kreatív lufikat készítettek nekünk!Igazi profik!Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!Nincsen náluk jobb!Ezentúl minden rendezvényt csak velük díszíttetek!Köszönjük nektek!😁"
Patakiné Zsiros Anikó
Tovább olvasom
"Csak ámultam, és bámultam 🙂 Fantasztikus!"
Bálint Melinda
Tovább olvasom
"A kerület legügyesebb és a legkedvesebb lufikészítője! Nagy Zita"
Budapest Bank
Tovább olvasom
A Peter Cerny alapítvány új koraszülött mentőautóját adták át😇Ehhez az eseményhez tudtam az alkotásaimmal hozzátenni🙏❤️
Nespresso
Tovább olvasom
A kedvenc kapszulás kávémhoz készítettünk csodás léggömbdekort, többek közt fotófalat is.😍
Magyar Villamos Művek
Tovább olvasom
A Millenárison egy hatalmas giga méretű lufipolipot építettünk a jótékonysági rendezvényükre.🤩🐙
Előző
Következő

A dekorálás menete

Kérj árajánlatot!

Az oldal alján található űrlap segítségével árajánlatot kérhetsz. Itt szükséges, hogy megossz velünk néhány információt. (Helyszín mérete, tematika, ötletek stb.)

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Egy telefonos beszélgetés keretében egyeztetjük a részleteket, pontosítjuk az elképzelésedet, közösen ötletelünk. Jó, ha küldesz fotókat arról, mi tetszik.

Előkészülünk az
esemény napjára

A helyszín megtekintése és felmérése után elkészítjük az árajánlatot.

Dekoráljuk a helyszínt

Beszerezzük a szükséges alapanyagokat, elkészítjük, amit előre meg tudunk csinálni. Az előkészületekről tájékoztatunk téged, ha kéred, küldünk fotókat az elkészült dekorról.

Felejtsd el a stresszes készülődést!

Bízd ránk a dekorációt!

Kérj árajánlatot!

A helyszíni dekoráció díját a kilométer és a helyszínen végzendő dekorálás mennyisége határozza meg.